Mirë se vini në faqen zyrtare të Hotel Neelam Jaipur. Zgjidhni datat tuaja dhe kërkoni për normat më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj..

Use our Power Search to compare the official website rate with 200+ sites with one click.

SAR| |
Monthly Availability  

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Lowest Available Rates from

sar128.04/Night

LOWEST PER NIGHT PRICE
Official Website

sar 128.04

View Rates

sar 141.31

View Rates

sar 152.13

View Rates

sar 159.58

View Rates

Click on view rates to select your dates and compare and book the lowest rates.

Më pakmë shumë Hotel Neelam Rezervimi Online Rezervim nëpërmjet Nga Tek Libër tani Two-Bedroom Apartment Kapacitet: Libër tani Mot Jaipur Sot Nesër E shtunë E diel E hënë A keni menduar ndonjëherë vizitoi XXX} {? Një opsion i Librit të Shpejtë për të rezervuar pa bërë ndonjë parapagim dhe anulluar në çdo kohë dhe një Rezervim të Garantuar ", me të cilin ju paguani vetëm 100% dhe merrni një rezervim të garantuar. Për çmimet më të ulta në dispozicion dhe marrëveshjet për qëndrimin tuaj.

A-3, Motilal Atal Road,Jaipur

PËRSHKRIMI

Select your currency

//